EMISIJA O KOJOJ ĆE BALKAN PRIČATI! VODITELJSKI PAR U DOMU VELIKE ZVEZDE! VIDEO

Emisija kratke forme “Premijera” koja se već tri godine emituje na televiziji Pink proslavila je treći rođendan na neobičan način. Naime Premijera je obeležila tri godine emitovanja uživo sa gledaocima u emisiji Premijera Vikend Specijal u nedelju 23 jula. Tokom emisije u trajanju od dva sata gledaoci su rođendnaske čestitke premijernom timu slali putem društvenih mreža, a u okviru emisije emitovan je i dokumentarac koji je u 20 minuta predstavio tim koji vredno radi već 1095 dana na emisiji premijera, omiljenoj emisiji o poznatima.

Tokom trogodišnjeg rada stekli su povrenje vipovaca , pa su svoje impresije i srpski selebriti izrazili kroz kratak film koji je pokazao da iza emisije stoji veliki rad i veliki broj ljudi. Originalna rođendanska čestitka nije izostala ni od najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja se telefonskim putem obratila ekipi sa kojom sarađuje već pune tri godine i sa kojima je delila  sve svoje impresije nakon svakog održanog koncerta sirom sveta u okviru turneje Poziv i Autogram.

Četvrtu sezonu Premijerna ekipa nastavlja već ove nedelje kada vas svkog dana tačno u podne očekuju sveže premijerne letnje priče iz života poznatih a vec u nedelju 30 jula ne propustite do sada neviđenu emisiju na domaćim tv stanicama. Voditeljski par, Ognjen Nestorović i Tijana Prica studio televizije pink zameniće velelepnim  domom jedne pevačice , ne propustite emisiju o kojoj će Srbija pričati.

-Ne kaskamo previše za svetskim formatima. (smeh) Podsetiću vas da je čuvena Opra, čak jednu sezonu svog talk show programa emitovala iz domova poznatih. Dobro je poznato da naša publika voli da zaviri u domove poznatih, te ne sumnjamo da će u nedelju svi biti uz male ekrane. Pored toga, pripremamo zaista jednu sadržajnu emisiju, koja zaista do sada nije viđena na domaćim tv stanicama. Naši reporteri proveriće svaki kutak našeg domaćina. Pored toga, ugostićemo i prijatelje naše zvezde, ali kao što često kažemo ni to nije sve. – rekao je urednik i voditelj emisije Ognjen Nestorović.  

Da se trud i rad isplati pokazalo je ovih sedam ljudi na čelu sa urednnikom emisije Ognjenom Nestrovićem koji obećava da će naredna televizijska sezona koja je pred nama biti jos uspešnija, a već kao potvrda svega toga jeste emisija koju ne smete propustiti u nedelju 30.07.2017 od 14h uživo na TV Pink.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x