SAKRIO TE GRAD! TRIBAL BEND PREDSTAVIO EMOTIVNU PESMU! VIDEO

Momci iz grupe “Tribal” su u prethodnom periodu imali veoma uspešne singlove “Do mene je” i “Pogrešna”, ali ako je suditi po prvim reakcijama, njihova nova pesma će biti veći hit od svega što su do sada uradili.

Naime, ovi simpatični novosađani su u subotu publici predstavili novu pesmu koja nosi naziv “Sakrio te grad” i reč je o numeri koja sa sobom nosi zaista posebnu emociju.

Pomenutu pesmu su za Tribal uradili Dušan Alagić i Marijo Pajić, dok je za tekst pesme bila zadužena Divna Milovanović.

Ekranizacija pesme je snimljena u Novom Sadu pod rediteljskom palicom produkcije “Brainstorm” i Želimira Krizova, a kao glavni model u spotu se pojavljuje prelepa Biljana Pečić, koja je poznata po duetu sa Lexingtonom “Samo ostani tu”.

– Pesmu “Sakrio te grad” smo veoma predano i pažljivo radili prethodnih nekoliko meseci i moramo da priznamo da smo zadovoljni finalnim proizvodom. Publika je navikla da se uvek trudimo da im ponudimo kvalitetne pesme i zaista smo se potrudili da ni ovog puta ne bude izuzetka. Iako je promocija pesme tek počela, moramo da priznamo da smo zadovoljni prvim reakcijama – kažu momci iz grupe “Tribal”.

Tags from the story
, ,