MARKO SA HRVATSKOM STARLETOM ZAVRŠIO NA JAHTI VREDNOJ 15 MILIONA EVRA!

Posle duetske pesme sa Stanijom Dobrojević čini se da su starlete i te kako prirasle za srce atraktivnom pevaču Marku Vanili. Prema njegovim rečima zgodne zene i dobar ritam su dobitna kombinacija za letnji hit, tako da je bez razmisljanja prihvatio poziv da snimi duet sa Natašom Moskvom, koja slovi za jednu od najpopularnijih starleta u Hrvatskoj.

 

„Iskreno, najviše su mi prijali kadrovi sa njom u djakuziju! Sve je jasno ukoliko kazem da sam zbog Moskve ostavio ne jednu već dve devojke!“ -kroz smeh otkriva Vanila delove scenarija spota koji obiluje seksepilom, golotinjom i provokacijom.

„A kako drugačije kad je sam naziv pesme „Bezobrazno“?! Snimali smo širom hrvatskog primorja, u luksuznom hotelu u Puli i privatnoj vili Rovinju. Međutim, pored prezgodih devojaka koje su prava poslastica za muške oči, tu je i fascinantna jahta dužine 35 metara, koja vredi 15 miliona evra! Nažalost, nije moja, već je samo iznajmljena za potrebe spota“ – tužno ističe Marko, a kako se snašao u seksi klinču sa zgodnom hrvaticom pogledajte premijeru spota i procenite sami!

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x