ANA SEVIĆ BESNA: DOKLE GOD UBICE SLOBODNO ŠETAJU GRADOM…

Jedan muškarac na svirep način danas je u Centru za socijalni rad u Beogradu ubio svoju bivšu suprugu i njihovog zajedničkog sina.

Voditeljka i pevačica Ana Sević zgrožena je zbog ovog incidenta i na društvenim mrežama je postavila pitanje i nadležnim institucijama.

– Da li će iko ikada uraditi nešto po ovom pitanju?! Šta je sa zakonom i postoji li?! „Od ranije poznat poznat policiji, dugogodišnje porodično nasilje…“ I? Šta sada?! Dokle god ubice slobodno šetaju gradom, dokle god se žmuri pred ovakvim problemima i dokle god ubice dobijaju par godina robije za ovakva zlodela, dotle će se ovakve stvari dešavati. Strašno! – navela je Ana na društvenim mrežama.

Previous Article
Next Article

One Reply to “ANA SEVIĆ BESNA: DOKLE GOD UBICE SLOBODNO ŠETAJU GRADOM…”

  1. Pejcic Luka

    Tesko je nekog da tako nesto uradi jer nemogu se citati namere ubica u glavi. Kazne se oni neplase a ni smrti jer da su svesni kako zlodelo prave nebi tako grozna dela cinili. Ali postoji kazna za njih koja je u zakonu predvidjena samo zakonski propisi su nistavni i izrecene kazne su blage. Ipak robija da je duza i izolovati zlocinca u samnice bez obezbedjenja davati mu uluge samo na osnovnije da se muci i od muka i patnji da mu se u glavu svest vrati i samo da ga muci savest a neka ga neg dozivotno zivi u samnicizi. Jer da mu se izrekne za svirepa nedela smrtna kazna to bi za take osobe bila nagrada. LUKA

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x