OVAKO KATARINA RADULOVIĆ KOMENTARIŠE TAKMIČENJE U PINKOVIM ZVEZDICAMA!

Katarina Radulović je ponosna na svoj sinoćni nastup u superfinalu „Pinkovih zvezdica“. I treba da bude jer je izazvala brojne pozitivne reakcije. Nakon svega, ona se osvrnula na svoje učešće u trećoj sezoni najpopularnijeg takmičenja.

– Jos jedna uzbudljiva muzička noć iza mene. Presrećna sam i zadovoljna svim postignutim! Zahvaljujem svima koji su me podržavali i glasali, kako pre poništenja glasova tako i nakon. Ovaj šou bio je lepo, ali prilično naporno iskustvo za mene. Od februara moj glas prolazi kroz ozbiljnu mutaciju, sve vreme pratila me, iznenađujuće, velika trema, koju ste vi, možda, teško mogli primetiti, ali oduzimala je svakom mom nastupu po malo. Ipak, na kraju sam veoma zadovoljna što sam sve, koliko toliko, prevazišla, i uz sve postigla odličan uspeh u školi. Ono što je najvažnije, bogatija sam za divna prijateljstva i danas plačem na rastanku – navela je Katarina.

https://www.youtube.com/watch?v=zq33L24DHUg

Podseitmo da je noćas u superfinalu „Pinkovih zvezdica“ pobedio Roko Blažević. Druga je bila Jovana Radonić, a treći Komnen Vuković.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x