UOČI SUPERFINALA… KATARINA RADULOVIĆ: MALO SAM TUŽNA!

Među superfinalistima koji će se večeras boriti za pobedu u trećoj sezoni „Pinkovih zvezdica“ je i Katarina Radulović. Ona je sa nama podelila utiske uoči poslednje emisije.

– Jako sam uzbuđena i radujem se večerašnjoj emisiji. Istovremeno sam malo i tužna zato što se već sutra privremeno rastajemo. Ali okupljaćemo se mi još, jer mi smo porodica „Pinkova zvezdice“. Nakon deset meseci uzastopnih putovanja, odricanja , posvećenosti i velikog rada, došao je trenutak da zaokružim ovaj divan period svog života. Kako je takmičenje odmicalo superfinale je postajalo moj mali potajni san. Ostvario se. Jako sam srećna i ponosna. Pored moje Crne Gore, stiže mi podrška sa svih strana. Beskrajno sam zahvalna svima. Sada odlučuje publika svojom sms podrškom – rekla je Katarina i dodala da je raduje što će prihod od poruka koje pristingu za takmičare u „Pinkovim zvezdicama“ biti uplaćen u humanitarne svrhe, odnosno za lečenje šestogodišnjeg Nemanje Damčevića.

Pored Katarine Radulović, u superfinalu su i Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Komnen Vuković, Marina Stanković, Lorena Janković, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Roko Blažević.

Previous Article
Next Article

One Reply to “UOČI SUPERFINALA… KATARINA RADULOVIĆ: MALO SAM TUŽNA!”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x