EMINA JAHOVIĆ NAJAVILA ZAOKRET U SVOJOJ KARIJERI!

Emina Jahović za nekoliko dana objaviće nove pesme, na kojima je dugo radila i za koje se već šuška da će biti ogromni letnji hitovi.

Kreće žestoko, pesmom “Protiv svih”, a tokom leta nastavlja još žešće, jer izbacuje i dva dueta, pesmu “Limunada”, koju je snimila sa Milicom Todorović, a potom i ”Tekilu”, sa Elenom Risteskom.

Poslednjih nedelja Emina je snimala visokobudžetne spotove na različitim egzotičnim destinacijama, a u njima nosi ekskluzivne komade garderobe, koje su specijalnu za nju radili vrhunski modni eksperti iz Istanbula – u svom timu imala je i modne urednike Marie Claire i Harper’s Bazaara, vrhunske šminkere, frizere, fotografe, snimatelje, a od cifara koje su uložene u vizualni identitet čitavog projekta mnogima bi se zavrtelo u glavi.

Ovaj album predstavlja zaokret, ne samo u karijeri lepe pevačice, već i na muzičkoj sceni Srbije, a sve pesme na njemu pisala je upravo Emina, dok je muziku radila zajedno sa Darkom Dimitrovim, i ona sama tvrdi da je to najbolje što je mogla da uradi.

Tokom leta, nakon promocije ove tri pesme, Emina nastavlja sa snimanjem spotova za ostatak albuma, koji će biti objavljen krajem septembra. Na njemu se nalazi još jedan duet i to sa jednom od najvećih balkanskih zvezda, čije se ime još čuva u tajnosti.

Emina je ovoga puta poverenje ukazala mladoj i perspektivnoj IDJ produkciji, koji će snimiti sve njene spotove, kao i biti izdavači novom albuma “Dalje”.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...