NIJE PROŠLA U SUPERFINALE PINKOVIH ZVEZDA… NINA STANIMIROVIĆ SE OGLASILA NAKON SVEGA!

Nina Stanimirović je dostojanstveno branila boje pop i rok muzike u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”. Nije dobila dovoljno glasova da bi se našla u superfinalu ovog šoua, ali je uspela da osvoji simpatije brojnih gledalaca. Nakon svega, ona se oglasila i na društvenim mrežama.

– Želela bih da se zahvalim svima koji su poslali svoj glas za mene i podržavali me svih ovih meseci! Uspela sam da stignem do samog kraja takmičenja pevajući ovu vrstu muzike koja svakako nije umrla. Prezadovoljna sam svojim uspehom i ponosna na sebe što nisam poklekla, što sam bila dosledna svom pravcu i uvek drugačija. Zahvaljujem se mom velikom prijatelju – bratu Mirku Gavriću, koji mi je odradio odlične matrice i davao mi ogromnu podršku. Podrška nije manjkala i od strane moje Škole “Supervoice” ekipe koja je učestvovala u nekim od mojih najupečatljivijih nastupa. Što se tiče mojih stajlinga moram se zahvaliti i Banetu Deviću koji mi je pomogao da izgledam svetski kao i Sanji Praizović i Radmili Mijatović, koje su me uvek odlično šminkale. Hvala i produkciji na dobroj organizaciji i trudu koji su uložili. Najveća podrška je uvek dolazila od moje porodice i dragih ljudi i njima sam beskrajno zahvalna! Svim takmičarima želim puno sreće u Super Finalu. Neka pobedi najbolji! – poručila je Nina.

3 Comments

  • Nepravedno je nema u Super finalu! NINA VELIKO BRAVO za sve sto si pokazala!Lepota,talenat,harizma…Dama na sceni I svaki tvoj nastup za 10-tku pa velika praznina pa ostali,Ali svi znamo kako se pobedjuje u takmicenjima gde kic I glupost su glavni kriterijum !Samo napred uspeh ti sigurno predstoji!

Comments are closed.