SUBOTIĆI, PROVALJENI STE! ANĐELU UĆUTKALA PRODUKCIJA!

Večeras je pročitana ispovest Gordane Subotić, sestre Aleksandre Subotić, koja je za jedan magazin iznela negativne stavove na račun svojih roditelja Ljube Pantović i Karađorđa Subotića.

Aleksandra je potom oštro reagovala i oštro izvređala svoju sestru, međutim, interesantna je bila reakcija voditeljke „Parova“ Anđele Lakićević. Naime, voditeljka je prokomentarisala da Aleksandra zajedno sa svojim članovima porodice već deset godina namerno pravi dramu u medijima. I čak je indirektno poručila da porodica Subotić namerno sve radi i da članovi ove intrigantne porodice sve rade u dogovoru sa novinarima.

Aleksandra je potom briznula u plač u svom stalu, kao što i svaki put reaguje kada neko razotkrije namere porodice Subotić. Interesantno je bilo da je potom Anđela promenila priču, tj. očigledno je dobila instrukcije iz produkcije da ne sme da napada Aleksandru već obrnuto, pa je Lakićevićeva potom i tešila Aleksandru i poručila joj da slobodno pokaže emocije.

Sve u svemu, ova situacija nam je pokazala nekoliko činjenica. Prva je da porodica Subotić od početka rijalitija gledaoce pravi budalama i plasira priče kako bi bila interesantna u medijima. Druga je činjenica da produkcija štiti Aleksandru jer je Anđela dobila „packe“ iz režije čim je ukazala na ono što svi vide.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x