SAKRIO TE GRAD! TRIBAL BEND IMA NOVI HIT?

Nakon veoma uspešnih pesama „Do mene je“ i „Pogrešna“ momci iz grupe „Tribal“ rešili su da za sve one koji vole njihovu muziku pripreme pravu poslaasticu u vidu novog singla.

Reč je o numeri koja nosi intrigantan naziv „Sakrio te grad“, koju su veoma studiozno i pažljivo radili prethodnih nekoliko meseci sa svojim timom saradnika.

Ovi simpatični momci su za pomenutu pesmu snimili i atraktivan spot u Novom Sadu, a ono što je posebno zanimljivo jeste da se u ekranizaciji pojavljuje prelepa Biljana Pečić, poznata po duetu sa Lexington bendom „Čuvam te“.

Spot će ugledati svetlost dana za koji dan, a ako je suditi po tome da svi koji su čuli ovu numeru veruju i prognoziraju da će postati ogroman hit, nema sumnje da ovi momci već imaju mnogo razloga da budu zadovoljni.

– Nikada nismo pripadali grupi izvođača koji preterano hvale svoje pesme i svoj radi, ali se svaki put maksimalno trudimo da publici pružimo nešto novo, drugačije i kvalitetno, kako u muzičkom, tako i u vizuelnom smislu. Zaista verujemo u ovu pesmu jer nosi posebnu emociju i jedva čekamo da je podelimo sa publikom i čujemo njihove utiske – kažu uz osmeh ovi popularni mladići.

Dok ne stigne novi singl, podsetite se pesme „Do mene je“!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x