MAJA NIKOLIĆ: MIRNA MI JE SAVEST ŠTO SE TIČE ŽARKA STANOJEVIĆA!

U šokantnom intervjuu za „Pink.rs“, članicu žirija „Pinkove zvezde“ Maju Nikolić, novinar je upitao da li smatra da se možda ogrešila o nekog kandidata iz ovog takmičenja.

– Apsolutno sam bila objektivna i mnogim takmičarima sam pomogla, možete ih pitati. Naravno da nikad nikog ne bih oštetila ni u privatnom źivotum a kamoli u takmičenju. Ako mislite na moj sud o Žarku, on je jednostavno u prethodne dve emisije bio tanak, slab sa intonacijom, falširao je i on to dobro zna jer smo pričali. Redovno je imao tremu iako mi je drag, okačila sam i njegovu sliku na svom Instagramu. Imao je večeri kada je briljirao, ali i loše trenutke. Onda kada je bio loš ja sam ga bodrila i pričala sa njim i zaista sam poslednja dva kruga glasala za njega na mišiće, da bi što duže ostao sa nama. Treba da radi na sebi i može da bude zaista odličan, želim mu da u sledećoj sezoni stigne do superfinala. Mirna mi je savest i uvek sam tu da posavetujem naše mlade pevače i srcem sam uz njih.

Kako je Maja prokomentarisala odnos sa Zoricom Brunclik i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, i šta misli o Dragani Mirković, pročitajte u posebnom linku OVDE!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x