MILENA ĆERANIĆ: Mediji ne žele da sarađuje sa mnom!

Pevačice Milena Ćeranić i Jadranka Barjaktarović pojavile su se na otvaranju sportskog kompleksa pod otovorenim nebom. Iako je u prestonici poslednjih dana nesnosna vrućina, na dan otvaranja kada su i pevačice došle, iznad prestonice nadvio se gust crni oblak.

-Imala sam strašno iskustvo kada sam bila mala. Tokom velikog nevremena, u komšijinu kuću udario je grom. To je bio strašan prizor i scena. Od tada se nenormalno bojim čak i kada seva. – bila je iskrena crnogorska pevačica koja uprkos vremenskim promenama, poslednjih dana uživa u komentarima koji pristižu na račun njene nove pesme „Luzeru“.

Iako je na samom otvaranju bila potpuno bezbedna, pevačica je morala da napusti prestonički događaj. Milena Ćeranić na otvaranje ovog kompleksa došla je u društvu najbolje drugarice. Ipak sve prisutne novinare zanimalo je nekoliko detalja iz njenog privatnog života kao i više informacija o njenom emotivnom statusu.

-Nikada nisam, niti ću pričati o tome. Ljubomorno isti čuvam za sebe. Brojni mediji zbog ovakvog mog stava ne žele da sarađuju sa mnom. Ostajem ipak dosledna. A i ima onih koji bi za koju reč uradili sve. – zaključila je Milena.

Iako sa medijima zna o čemu ne želi da razgovara, primetili smo da je tokom događaja dobro vodila računa kuda se kreću fotografi, kako je neko ne bi uslikao u nekoj neprimerenoj situaciji.

Ko je još bio na otvaranju, pogledajte gore galeriji fotografija!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x