VREĐAJU JE DA JE STARLETA! OVAKO REAGUJE ZORANA STEFANOV!

Neki slave zbog prolazaka u polufinale svojih favorita u „Pinkovim zvezdama“, a drugi su razočarani jer njihovi miljenici nisu prošli u Top 16.

Sve to izaziva različite reakcije na društvenim mrežama, pa su pojedini gledaoci kivni na ove koji su i dalje u takmičenju. Na udaru se našla i mlada pevačica Zorana Stefanov, koju čak nazivaju i „starletom iz Obrenovca“.
Mi smo proverili sa ovom takmičarkom kako reaguje na ovakve uvrede.

– Ne potresam se zbog toga, samo mi je malo smešno, jer smatram da sam jedna obična devojka i da sam daleko od tog termina. Nikada nisam igrala na kartu atributa, jer ih ni ne posedujem. Jesam zgodna, ali nemam silikone u grudima i zadnjici, pa čak ni u usnama, oko toga sam se već izjasnila, a koliko sam shvatila da bi neko danas bio starleta potrebno je da ima to sve – rekla je Zorana.

Da podsetimo, u subotu je polufinale „Pinkovih zvezda“. Preostalo je samo 16 takmičara koji se bore za plasman u samu završnicu treće sezone ovog šoua.
Previous Article
Next Article

One Reply to “VREĐAJU JE DA JE STARLETA! OVAKO REAGUJE ZORANA STEFANOV!”

  1. so

    Ko je pričao da je starleta – taj ne ume da s izražava i daje joj alibi da prebacuje loptu na pogrešan teren. Ona je ispod proseka i izgledom i talentom a progurana je. Da se to ne zove drugačije?

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x