Izbačena je iz Zvezdica: Valentina se oglasila nakon svega!

Talentovana Valentina Stojanović nije sinoć uspela da se plasira među Top 16 najboljih takmičara u trećoj sezoni „Pinkovih zvezdica“. Nakon emisije, ona se oglasila i na društvenim mrežama. Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

„Kao što svaki početak ima svoj kraj, tako sam i ja započela nešto, ali nažalost nisam mogla da završim do kraja. Moj kraj u ovom takmičenju završio se večeras, ali se otvorilo i novo poglavlje u mom životu.  U ovom takmičenju dobijala sam kritike, pohvale, ali uvek sam bila zadovoljna i svesna svih grešaka… Želim da se zahvalim produkciji „Pinkovih zvezdica“, koja mi je omogućila da se takmičim, stručnom žiriju koji nam je bio velika podrška Goci Tržan, Jeleni Tomašević, Leontini Vukomanović, Sergeju Ćetkoviću i Saletu Tropiko, profesorki Bojani Mašković, koja je uz mene od sedmog kruga. Naravno, našem Nemanji Mihajloviću, koji je bio tu da pomogne svima nama i takođe nam pružao veliku podršku.
Mojoj drugoj porodici posebno želim da se zahvalim zbog toga što sam ih upoznala, i što smo se svi zajedno podržavali od početka ovog šou programa. Volim vas mnogo i puno ćete mi nedostajati! Ovo je samo jedan veliki početak za mene, nikad neću odustati jer muzika me čini srećnom, a to mi je veoma bitno. Naravno, hvala svima onima koji su me podržavali, a puno hvala mojim fanovima. Volim vas!“
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x