NIKOLINA BOJIĆ OGORČENA: LJUDI, OSTAVITE ME NA MIRU!

Nikolinu Bojić, bivši misicu, kojoj je oduzeta kruna, pojedini mediji su i ovih dana žestoko prozivali zbog toga što je tada između titule i ljubavi ona odabrala ovo drugo. I ne samo za to, već i za što je nekada radila kao kuvarica pre nego što se upustila u manekenske vode.

– Ovo samo kod nas ima da je sramota raditi! A nije sramota živeti sa mamom i tatom ceo život i očekivati da im se sve pruži, to nije sramota? Nije sramota sedeti po ceo dan u kafićima, piti silne kafe sa parama koje nisi ti zaradio? Nije sramota ogovarati ljude koji su na žalost morali da odu iz ove države da bi imali bolji život? Ovde je sramota da radiš na sebi da budeš bolji, samostalniji, srećniji. Ovde je sramota početi od nule i raditi bilo šta za početak! Ovde je sramota biti srećan! To samo kod nas ima! Kad u tuđoj državi pričam svoju priču svako me podržava, svako osim mog naroda. Pa dajte ljudi ostavite me na miru više vi i vaša kruna, koju nisam ukrala i nije mi oduzeta! Ostavite me na miru! Imate vi o pametnijim stvarima da pišete nego o mom životu – reagovala je Nikolina.

Inače, bivša misica je trenutno u drugom stanju. Proteklih dana pojedini mediji su preneli da se ona porodila, što nije tačno. Zapravo, Nikolina je postala tetka, a njen termin za porođaj je u novembru ove godine. Podsećanja radi, Nikolina je u braku sa kanadskim teniserom Frankom Dančevićem.

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x