ONE SU UČITELJICE I ZNAJU KAKO SE TO RADI!

Tri prelepe devojke, tri Učiteljice, novim singlom pokazuju da zaista znaju šta  rade i objašnjavaju kako su postale regionalna muzička senzacija!
Nakon velikih hitova ‘Generale’ – dueta sa Severinom, ‘Luda kuća’ i ‘Dunav’, Učiteljice samuvereno najavljuju još jedan, pravi osvežavajući brzi letnji hit koji je odlična najava njihovog albuma početkom 
septembra. U maju su nastupile u Sava Centru kao specijalne gošće Nede  Ukraden gde su otpevale duetsku pesmu „Noći u Brazilu“, ali i svoj blok pesama, a regionalna publika ih zna po vatrenim nastupima. Numerom „Tako se to radi“ pokazuju zašto su prava  YouTube atrakcija i regionalna muzička senzacija. Ove tri zgodne pevačice u samo tri godine postojanja, postale su popularne YouTube zvezde  sa više od 120 miliona pregleda. 
U novom spotu vidimo ih u potpuno drugačijem svetlu, a numera Tako se to radi uradjena je u saradnji sa popularnim nemačkim  DJ Mateom.  Osim što su muzički obrazovane, lepe i elokventne, ove tri preslatke devojke krenule su u ozbiljan pohod na estradu. 
– Mi smo od početka krenule težim putem. Htele smo kvalitetne pesme, kvalitetne nastupe i da nas  ljudi zapamte upravo  po tome. Svu našu energiju, zajedno s našim producentima i autorima, Bojanom Dragojevićem i Dušanom Bačićem, uložile smo u isključivo naše peesme, spotove i vatrenu atmosferu na svim koncertima gde smo nastupali. Kao što vidite, uspele smo i na taj način, jer mediji znaju da prepoznaju kad je nešto dobro i kvalitetno. Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Leto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se pa tako i mi. Naš najveći uspeh tek dolazi,  ali mislim  da će pesma „Tako se to radi“ postati lična karta Učiteljica. Jer ko  zna ako učiteljice ne znaju? – istakla je kroz smeh pevačica Učiteljica Matea Tisaj.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x