NA RADNOM MESTU… ANDREJ DORIĆ KONOBARIŠE U NOVOM SADU! FOTO

Andrej Dorić je pokupio simpatije mnogih zbog toga kako se predstavlja u popularnom šouu „Pinkove zvezde“. Malo je poznato da kada ne peva, on radi kao konobar. Upravo smo ga našli na njegovom radnom mestu u restoranu u Novom Sadu, gde je usluživao goste.
Uglavnom uslužuje goste koji su fini i kulturni, ali dešava se da nisu baš svi uvek dobro raspoloženi kada dođu u lokal u kojem on radi.
– Uvek ima gostiju koji su drčni, bezobrazi i agresivni. To su neki ljudi koji svoje probleme donese u kafić i onda se to i oseti – rekao nam je Andrej i otkrio skorašnju neprijatnost na radnom mestu koja mu se dogodila:
– Bila je velika gužva i čovek koji je sedeo u ćošku, nije mogao da me dozove. Taj dotični je potom odlučio da mi privuče pažnju tako što će me pogoditi upaljačem. Nažalost, i uspeo je u tome. Pogodio me je u glavu.
Zbog Pinkovih zvezda, Andrej stiče sve veću popularnost, pa ko zna, možda zbog brojnih nastupa, uskoro više neće morati da radi i ovaj posao.
U subotu uveče, gledaoce „Pinka“ očekuje još jedna uzbudljiva emisija „Pinkove zvezde“. Približava se sama završnica sezone i zato je sve napetija atmosfera, kako kod članova žirija, tako i kod takmičara.
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x