DRASTIČNA PROMENA! RIALDA OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA! FOTO

Pevačica Rialda vodi računa o svom izgledu i zato može da se pohvali savršenom figurom. Ona je priznala da jede meso i slatkiše, ali je i dala konkretne savete svojim fanovima kako da i pored svega toga, sačuvaju svoju liniju.

– Mnogo vas mi je pisalo od kada sam ovu sliku postavila na story ,pa sam odlučila i ovako da podelim sa vama par detalja. Naime, ovde se ne radi samo o fizičkom izgledu, nego i o načinu života. Kako starimo metabolziam je sporiji i sve teže se rešiti viska, ali ako na vreme steknemo naviku da makar tri puta sedmično odvojimo vreme da fizički budemo aktivni i da vodimo računa šta unosimo u naše telo, posao će da bude lakši. Da se razumemo, jedem i ja ćevape, hamburgere, sladoled i sl. ali sam naučila da blansiram s vremenom. Birajte svoje zdravlje pre svega – navela je bosanska pevačica na “Instagramu”.

Mnogo vas mi je pisalo od kada sam ovu sliku postavila na story ,pa sam odlucila i ovako da podjelim sa vama par detalja. Naime,ovdje se ne radi samo o fizickom izgledu,nego i o nacinu zivota. Kako starimo metabolziam je sporiji i sve teze se rijesiti viska ,ali ako na vrijeme steknemo naviku da makar tri puta sedmicno odvojimo vrijeme da fizicki budemo aktivni i da vodimo racuna sta unosimo u nase tijelo, posao ce da bude laksi. Da se razumijemo jedem i ja cevape ,hamburgere ,sladold i sl. ali sam naucila da blansiram s vremenom. Birajte svoje zdravlje prije svega. P.S: Veliko hvala mom treneru @zuko_edis koji evo (skoro) godinu dana "trpi" i "tjera" me da dam sve od sebe. Nije lako ,ali vrijedi. Idemo dalje. Lijepa slika – septembar 2016 Desna – Maj 2017 #beyourowninspiration #lifestyle #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Rialda je za svega nekoliko meseci uspela drastično da popravi svoj izgled. Osim brige o načinu ishrane, ona odvaja vreme i za treninge u teretani.

I opet 🏃🏽‍♀️ @zuko_edis #lifestyle #routine #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Gas,gas 🍹🌊🌞👙 @zuko_edis #lifestyle #beyourowninspiration #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Inače, sa ovom pevačicom Beca Fantastik je snimio duet, koji će za nekoliko dana biti predstavljen. Reč je o pesmi koja nosi naziv “Ludnica”.

 

Facebook Comments

Tags from the story
, ,