KOJI PAR JE LEPŠI? ALEKSANDRA I DAVID ILI DALILA I DEJAN? ANKETA

Glavni sukobi u rijalitiju „Parovi“ vode se između ova dva para. Čak se već i spekuliše koja od ove dve romanse će opstati i nakon što oni izađu iz vile.

Mi želimo da proverimo koji od ova dva para vam je lepši. Glasajte u anketi!

PAROVI! Koji par vam je lepši? Aleksandra i David ili Dalila i Dejan?

View Results

Loading ... Loading ...

Facebook Comments

22 Comments

    • Dalila je iskrena, aahaaa… Još samo kad bi priznala da je do koske oduševljena Davidom, da je u njega zapravo ludo zaljubljena i da bi sve dala da je na Aleksandrinom mestu makar malo… Kao uostalom i mnoogeee druge. Dalila njenog Dejana, iliti „Kaina“, u stvari prezire, ali se spetljala s njim jer je mislila preko njega da se vise približi Davidu i njegovoj kući, a istovremeno nervira Aleksandru. Međutim – ops! He, he, malo se zeznula… Džaba joj i mađijanja, Bog prave ljubavi štiti, uspelo je samo na Dekiju kojeg ne zna sad kako da se otarasi. Lepo se videlo na svadbi oko 19h-19h30′ (dok je David klečao ispred trubača, a ona u društvu njegove majke i brata igrala iznad njega), šta je radila preko njegove glave. Samo što to u onoj gunguli niko nije registrovao. Pa ima nas koji jesmo i koji znaju o čemu se radi… Iskrena, nema da omane, a teek leeepaaaaa… Sačuvaj Bože i sakloni, leleeleee, šta je sa mozgovima… Joj kako bi bilo interesantno da svi koji to kažu moraju i da se zakunu u najdraže da to stvarno misle. Ili na poligrafu da se to ispitaju, ali pravom, bez nameštanja, ha, ha, eksplodirao bi…

    • :-))))))))) Joj ljudi moji, hvala vam! Naime, u poslednje vreme kad god nisam raspoložena, a čujem nekoga da kaže da je Dalila lepa… :-)))))))))) ja prasnem u smeh do suza, ne mogu da se uozbiljim bar 2 sata posle toga, e taman i da neko pušku uperi u mene. :-))))))))))) Potencijalna depresija ode kao rukom odnešena, ma Dalilini fanovi alal vam vera, doktori su za vas ništa…. Kuukuuu, evo me opet spopalo, tačno će me komšiluk prijaviti za remećenje javnog reda i mira, ili ne daj Bože za ludaru, odjekuje pola ulice od mene evo i sad… :-)))))))))))))))))

    • Meni se realno smuči život kad se Dalila i Dejan prikažu u paketu, a kad se ljube dobijem nagon za povraćanjem. Užas. Dejanu ona (i on njoj) stoji kao piletu sise. Ništa odvratnije ne vidjoh u poslednjih i-ha-haa koliko godina, izgleda kao da mu je tetka koja ima oko 48 godina. Pih. Stvarno se mora biti mahnit, ćorav ili najbezočniji mogući lažov, pa reći za onu rugobu od devojčure da je lepa… E fanatiku, fanatiku, nije tebi lako.

    • Dalila lepa ki lutka. Pa bogati na Eminu povukla, kako neće. Ih, a tek kakva li bi im deca bila, srca mala, na majku lepa, a na baba pametna. ;-)))

    • Malo li je što je produkcijina miljenica, pa joj pored svega i glasove sa negativne tabele prebacivali posle u pozitivne, nego ćete još da je lažete da je lepa. C, c, c, c.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *