FILIP MITROVIĆ: SA GRČKIM AUTORIMA RADIM NOVI ALBUM!

Popularni pevač Filip Mitrović se oduvek trudio da na estradu uvede neke novine kada su u pitanju pesme i spotovi koje snima. Među takvim inovacijama je u to što je spotove za pesme „Ne pričam nikom o tebi“ i „Zabranjeno moje“ snimio na hladnom Islandu.

Interesantno je to da je on pesmu „Ne pričam nikom o tebi“ obradio od Grčkog pevača Stana, koji je za Filipa uradio nove tri pesme koje će biti deo prvog albuma našeg pevača koji će biti predstavljen na jesen.

Stanove pesme su privukle pažnju Mitrovića, a Grku su privukli pažnju kadrovi iz spotova koje je Mitrović uradio na Islandu.

Naime, na istim lokacijama na Islandu gde je Filip uradio kadrove, Stan je snimio kadrove za svoj novi spot koji možete da pogledate ispod!

– Srećan sam što sam upoznao divne ljude, pre svega i autore iz Grčke, koji su otvorenog srca želeli da sarađuju sa mnom. Siguran sam da će se publici dopasti album, jer su pesme pažljivo birane. Spotove snimamo krajem maja. Čekao sam pet godina, koliko sam na estradi, da snimim svoj prvi album i srećan sam što se sve kockice poklapaju – izjavio je Filip.

Osim grčkih autora, i ovog puta Mitrović će na novim pesmama sarađivati sa Bojanom Vasićem, koji je potpisao kao autor više njegovih pesama, a uradio je i neke aktuelne hitove za Cecu Ražnatović i Seku Aleksić.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x