PROVOKATIVNA JELENA GAJIĆ PORUČUJE: KUPI MI PALATE!

Pevačica, koju je javnost upoznala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, Jelena Gajić je nakon napuštanja popularnog takmičenja nastavila da gradi svoju samostalnu muzičku karijeru. Nakon takmičenja je nastavila da radi na svom pevanju i svakog vikenda nastupala po raznim klubovima širom Srbije a i dijaspore.

Atraktivna Šapčanka iza sebe ima jednu pesmu, koju je snimila nakon takmičenja, i cover pesme „Gram Emocije“, koju u originalu pevaju Ministarke. Njen prvi singl, pod nazivom „Iznenadi me“, je rađen po njenom ukusu. Ona je za svoju solo pesmu uradila i spot, kao i za cover koji je snimila.

Došao je i taj dan kada je Jelena predstavila svoju drugu solo pesmu ljudima koji rado dolaze na njene nastupe i koji je prate od takmičenja u muzičkom takmičenju pa sve do dana danas. Njen drugi singl nosi naziv „Kupi mi“, a pesmu prati i spo. Muziku potpisuje Vuk Matić, tekst Andrej Jakšić a aranžman i produkciju Dušan Alagić i Strahinja Đurić.

– Konačno je došao i taj dan da predstavim svoj drugi singl. Ja sam prezadovoljna pesmom, kao i timom koji je radio na celom ovom projektu. Ja se nadam da će se pesma i spot svideti i publici. Slušajte i uživajte uz moju novu pesmu. – kaže Jelena za naš portal.

Pred vama je nova pesma „Kupi mi“ i spot Jelene Gajić, uživajte:

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x