OVO „SRPSKA“ TELEVIZIJA NIJE VIDELA?

Produkcija rijalitija „Parovi“ diskvalifikovala je Zoricu Đokić zbog toga što je ova učesnica rijalitija u spoljnom svetu ponižavala obeležja ove države, tačnije zastavu Srbije.

Možda ne bi bilo loše da ista ta produkcija proveri da li kod njih neko u režiji ima problem sa vidom i da obiđe očnog lekara, jer je nemoguće da je primetila snimke koji su osvanuli na društvenim mrežama, a koji su nastali u spoljnom svetu, a da nije primetila ono što joj se dešava uživo u programu.

Naime, pre nekoliko nedelja Aleksandra Subotić je gazila zastavu ove države u programu tih istih „Parova“ koji ističu sada patriotizam. Nasilje koje produkcija ovog rijalitija zataškava i brojne sramote koje otišle u etar iz vile ovog šoua ne predstavljaju ni malo duh patriotizma, već nešto zbog čega se naša država sramoti u svetu.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “OVO „SRPSKA“ TELEVIZIJA NIJE VIDELA?”

  1. MARIJA

    NIJE VISE BITNO TKO JE GAZIO SRPSKU ZASTAVU, NEGO JE JOS BITNIJE DA SE TO NE RADI U DRZAVI KOJA TE HRANI OBLACI I DAJE TI DA ZIVIS BEZ OBZIRA KOJE SI NACIONALNOSTI! SRAMOTA JE GAZITI NACIONALNA OBILJEZJA MA KOJE DRZAVE U OVOM SLUCAJU ZASTAVU SRBIJE!!!!! POZDRAV IZ BIH SARAJEVO

  2. zoka

    e pa vidite sad kako je to drzavna bruka produkcija hepi na celu sa gospodinom maricem to ne zeli da vidi a kamoli sankcionise amladena plocu i lakica zbog cigarete zamalo vani a nekog ko grli srpsku zastavu nosi majicu sa natpison srbije nosi na glavi sajkacu i peva oj kosovo i o cica drazi sve to sa ponosom radi bez stida i srama auz to jos voli i postuje doktora i vojvodu vojislava voju seselja na kraju maksimalno pokradu i otmu prvo mesto e vidite tog nekog treba cela nacija da postuje i uvazava ato je zna se SLADJANA PETRUSIC PRODUKCIJO BRUKO I SRAMOTO spremaju parove 6 svak normalan to gledat nece a SLADJU POZIVAMO NIPOSTO DA UCESTVUJ E A BEZ NJE SU JEDNO VELIKO NISTA ZASLUZILA KRIMINALNA BAGRA- PRODUKCIJA

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x