LJUBA, ALEKSANDRA I HAPPY SVE RADE PO DOGOVORU?

Poznato je da je Ljuba Pantović bila deo emisije “Preljubnici”, koja je zapravo bila potpuna gluma i deo jednog scenarija produkcije koja je realizovala ovu emisiju.

Mnogi sve više sumnjaju da je Ljuba svoj talenat iz tog formata sada primenila i u “Parovima”. I ne samo to, već je u ceo projekat ubacila i svoju ćerku Aleksandru Subotić, a sve sa blagoslovom “Happy televizije”, koja od početka otvoreno podržava klan Subotić.

U komentarima želimo da proverimo vaš stav, odnosno kako vi gledate na celu ovu situaciju u “Parovima”, odnosno da li vam sve deluje kao osmišljeni scenario kako bi se stalno isticao značaj Aleksandre u rijalitiju ili je ona zaista toliko interesatna pa se zato sve vrti oko nje.

Previous Article
Next Article

One Reply to “LJUBA, ALEKSANDRA I HAPPY SVE RADE PO DOGOVORU?”

  1. Amon prvi

    Nije samo TV Hepy i Ljuba u vezi vec i pojedini mediji.Ceo dogovor je promovisati Aleksandru,a Ljuba ce odustati od tuzbi koje je podnela protiv medija zbog ranijih pisanja o njoj.Zato i jeste toliko napisa u medijima price o zlom Srboljubu,nekaznjavanje Aleksandre, dodele uloge voditeljke.U celoj prici potrebno je eliminisati Sladju s obzirom da ima veliku podrsku a i njoj je obecana pobeda.Po svoj prilici resice se visokim honorarom.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...