AZDEJKOVIĆ: ŠAPIĆ JE UZEO 36.000 EVRA? VOJTEHOVSKI: PIŠEŠ BRUTALNE NEISTINE!

Ne jenjava afera u vezi Fondacije „Budi human“, čiji je osnivač Aleksandar Šapić. Nakon prozivke Nebojše Krstića da nije jasno ko je odredio da cena jedne operacije košta 300.000 evra, u sukob između Šapića i Krstića umeštao se i gej-aktivista Predrag Azdejković.

– Nije mi jasno zašto mogućnost kontrole delovanja humanitaraca izaziva toliku njihovu agresiju. Čemu sve te psovke i pretnje ako je sve OK? – naveo je Krstić na svom profilu na mreži „Twitter“.

Azdejković je izrazio sumnju da je Šapićeva fondacija od pomenutog iznosa od 300.000 evra, za sebe možda, što mu Zakon dozvoljava, zadržao 12 posto.

– Zato što je to zakonom dozvoljeno (do 12%). Pa me zanima da li je od 300 hiljada uzeo 36, što mu je zakonsko pravo ili nije! – naveo je Azdejković u raspravi na pomenutoj mreži i potom dodao:

– Samo objaviti javno da je Šapić uzeo 36 hiljada za sebe od tih 300 hiljada evra. To je dovoljno!

U odbranu Šapića stala je Tatjana Vojtehovski.

– Od početka sam uključena u rad Fondacije budihuman.rs Nedopustivo je da pišeš ovakve brutalne nesitine o radu Fondacije – poručila je Vojtehovski Azdejkoviću.

Ranije se oglasio i sam Aleksandar Šapić koji je odgovorio Krstiću dovođenje u sumnju rad humanitarne organicije.

– Bivši savetniče predsednika Srbije, a sada marketing stručnjače. Ti si najveća bruka i sramota Srbije i sram me što živimo u istoj zemlji! – poručio je Šapić Krstiću.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x