Pevač iz Kao Kao benda odveo Helenu u krevet! FOTO

Atraktivna ćerka Milana Topalovića Topalka završila je u naručju zgodnog pevača „Kao Kao benda“ . Marku Simičiću je pošlo za rukom ono što mnogi muškarci samo priželjkuju – da zavedu atraktivnu Helenu Topalović.

Romantične šetnje parkovima, dobro vino i nežni pogledi bili su dobitna kombinacija da se otopi ledeno srce ove mlade dame. Još kada se svemu navedenom doda i to da je Marko od nedavno slobodan momak, eto prilike za novu ljubav. Ili pak dobrog scenarija za spot, što je ovde slučaj. Naime, članovi „Kao Kao benda“ su odlučili da njihov novi spot za numeru „Soba“ bude bolji od svega sto su do sada uradili te su se odlučili da pored brojnih umetničkih kadrova, zatim fantastičnoh snimaka dronom i devojka u spotu bude poznata.

Mlada Helena je sa zadovoljstvom prihvatila angažman, a njenom ulogom zadovoljni su svi iz benda.

– Bilo je uzbudljivo pošto smo menjali čak četiri lokacije, ali veoma naporno. Snimali smo 2 dana, gotovo bez pauze ali se isplatilo – videćete uskoro! Saradnja sa Helenom je bila izvrsna. Bilo mi zadovoljstvo da snimam vrele scene sa takvom lepoticom, i znam da mi svi muškarci zavide, no ipak ona je meni samo draga drugarica i moram vam priznati odlična glumica – otkriva Marko i odbija da nam otkrije kako se završava spot i kako se Helena ljubi.

– Pogledajte premijeru „Sobe“ i biće vam kristalno jasno šta smo to radili u sobi – misteriozno završava pevač.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x