RED I ZAKON GOGE SEKULIĆ!

Muzičku pauzu rešila je da prekine potpunim preokretima. Naime nakon samo nekoliko dana od kada su mnogobrojni mediji preneli da je drastično promenila svoj stil, ali i da je u kratkom vremenskom roku oslabila nekoliko kilograma, pevačica Goga Sekulić premijerno je predstavila i novu pesmu simboličnog naziva „Red i zakon“.

-Vidite kako sam sebe dovela u red. (smeh) Tako će verovatno biti i sa mnogobrojnim slušaocima. Recimo da uz moju novu pesmu svoj život dovedu u red i zakon. (smeh) – istakla je pevačica koja je na novoj pesmi sarađivala sa, do sada za nju potpuno novim saradnicima.

-Prvi put sarađujem sa Coby-jem i Rastom. Na tu saradnju sam veoma ponosna, a i dobro je poznato da veoma cenim to što oni rade. Energije su nam se uklopile i to je rezultiralo dobrom pesmom. – dodaje poznata pevačica koja u Cirihu uživa sa verenikom Urošem, koji je u ovom trenutku Gogina bezrezervna podšrka.

-I u ljubavnu mirnu luku sam se usidrila. Prija mi tako. Ništa ni tu neću menjati, a priželjkujemo svakako i prinovu, jer vidim da gotovo to sve zanima. Bitno je da odlično funkcionišemo nas dvoje i da se tim stvarima ne opterećujemo. – zaključila je Goga.

Pogledajte kakav to ona „Red i Zakon“ zavodi, kako i kako zvuči, po svemu sudeći novi muzički pravac u koji se Goga upustila.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x