O ovom stajlingu Ane Sević svi pričaju! FOTO

– Jao, je li ovo stvarno? Prelepo! – ovo je samo jedna od reakcija na izdanje voditeljke i pevačice Ane Sević iz emisije „Neki novi klinci“.

Ana već nekoliko godina važi za najastraktivniju „džepnu Veneru“ na našoj estradnoj sceni, a ovom prilikom ona je taj status i potvrdila.

Kratka i strukirana haljina odlično je istakla njenu seksi figuru, a da je tako, uverite se i sami na fotografiji ispod!

https://www.instagram.com/p/BTglgRoAN1I/

Previous Article
Next Article

One Reply to “O ovom stajlingu Ane Sević svi pričaju! FOTO”

  1. Pejcic Luka

    Ej sta se dogadja jos od detinjsva radjaju nam se zelje da budemu zapazeni i stalno nesto pokusavamo da nas drugi vide i da pricaju ako je atraktivno da svima to postaje zanimljivo a mi se naivne duse radujemo. A onda oko nas okuplja se publika pa nas podrzavaju tako da u javnosti pokazuje se i slika sa pricom prikazana i postaje javna. Ali tek sada nastau muke sad novinari i ostali gavrani se utrkuju da atraktivnu licnos prikkazi u njihovom ruhu pa to za javnu licnos dezeorentise i on se gubi a sta drugo bi. Eto Ana ti i tvoja familija sad te popularni jedni vas obozavaju a drugi zele da vas ponizne prikazu.I jedni i drugi misle dasu u pravu a vi ispastate. Postupite kao Sirano Deberzak koji je onome kose smejao njegovom liku pomago je a onda ga na dvoboj pozivo i vestinom maceovanja ponizivo i kros tekst bi naglasijo ubicu te gade na kraju balade.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x