Tamara otkrila da li je u svađi sa Goranom Babić!

Dugo se spekulisalo u kakvim su sada odnosima nekadašnje članice grupe „Đavolice“. Pevačica Tamara Milutinović, koja je sada posvećena svojoj solo karijeri, otkrila nam je sve detalje u vezi toga. Naime, sumnjalo se da pre svega Tamara i Gorana Babić, koja se u međuvremenu udala za Marka Gačića, više nisu prijateljice, ipak Milutinovićeva tvrdi da to nije istina.

– Sa Goranom sam u jako dobrim odnosima, kume smo i ne bih dozvolila da bilo šta pokvari naše prijateljstvo. Zbog posla se samo sada ne viđamo toliko često kao ranije, ali to ne znači da više nismo dobre, rekla je Tamara za naš portal.

A sa Teodorom Džehverović? Da li ti je ona prijateljica?

– Čula sam da je Teodora u nekom intervjuu izjavila da smo nas tri uvek bile velika konkurencija jedna drugoj, znam da Gorana i ja nismo imale takav utisak, tako da mogu slobodno da kažem da se taj neko osetio ugroženo – rekla je atraktivna pevačica za naš sajt.

Inače, Tamara je proteklih meseci, pored svojim brojnim nastupima, posećena i promociji pesme „Umetničko ime“. Ovaj singl je odlično prošao kod publike i Milutinovićeva ovu pesmu čak izvodi nekoliko puta u toku večeri na svojim nastupima.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x