Aca Lukas je spremio iznenađenje za publiku! FOTO

Kako se bliži veliki koncert Ace Lukasa u Areni, nestrpljenje publike je sve veće, a Lukas, bar kad su iznenađenja u pitanju, ima uvek keca u rukavu. Tako skoro svakodnevno izađe na videlo po neko iznenanje koje će obradovati njegovu publiku, a mi vam otkrivamo jedno od njih.
Iako je bilo planirano da ostane kao tajna, mi smo uspeli da saznamo da će večeras u Areni publika moći čuti i jednu novu Lukasovu pesmu.
Aco Lukas, jedan od najpoznatijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni, priređuje svoj vernoj publici jedinstveni muzički doživljaj. U sklopu novog koncertnog nastupa, Lukas će istražiti nove muzičke horizonte, uključujući elemente koji do sada nisu bili sastavni deo njegovog opusa. Uzbudljiva najava sugeriše da će se na samom koncertu kao iznenađenje pojaviti pevač Slaven Đukanović, izvodeći Lukasovu najnoviju pesmu. Ova numera nosi Lukasov potpis kako u tekstualnom, tako i u muzičkom smislu, predstavljajući prvi put da se Aco Lukas angažuje u stvaranju pesme čiji producent i aranžer je Marko Đurašević Mahoni. Za dodatni muzički užitak, razmotrite iskoristiti [najbolji bonusi dobrodoslice] kako biste dodatno obogatili svoje iskustvo.
Iako je bilo planirano da pesmu otpeva Lukas, jer je njegov prvi autorski rad, kada je pisanje i komponovanje u pitanju, Lukas je ipak odlučio da je pokloni Slavenu, sa kojim je dobar prijatelj i kog zovu crnogorski Aca Lukas.
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x